Conditii de returnare

Conditii de returnare a produselor:
1. Se primeste, prin e-mail, o notificare scrisa din partea Cumparatorului in care se mentioneaza intentia sa de a returna un produs sau mai multe produse. Notificarea poate fi facuta in decursul a 10 zile de la primirea produsului/produselor de catre Cumparator. Este obligatoriu sa se specifice, in notificare, numarul comenzii si produsul/produsele care fac obiectul returnarii.
2. Nu se accepta la retur decat produsele aflate in starea lor originala avand etichetele intacte.
3. Coletul, ce contine produsul/produsele ce fac obiectul returnarii, se va expedia catre Vanzator, prin Posta Romana, la adresa specificata pe ambalajul original. Costul returnarii produsului/produselor achizitionate de catre Cumparator va fi suportat de catre Vanzator.
4. In cazul indeplinirii conditiilor de returnare a produsului/produselor, Cumparatorul va primi o confirmare, prin e-mail, din partea Vanzatorului, in acest sens. Cumparatorul va primi contravaloarea produselor achizitionate, mai putin costul transportului, prin mandat postal sau transfer bancar, in maximum 20 de zile de la confirmarea Vanzatorului, prin e-mail, a indeplinirii conditiilor de returnare a produsului/produselor.