Moda

Citeste, priveste si poate o sa vezi ceva interesant. Un sfat, o idée, ceva care poate o sa-ti fure ochiul si cine stie, poate o sa-ti gasesti stilul sau o sa-l perfectionezi. Hai, fii alaturi de noi!

Fiecare femeie viseaza si spera sa gaseasca in moda curenta “acel ceva” care sa le caracterizeze, cu care sa se identifice oarecum si care sa le scoata din anonimat. O trasatura specifica – o esarfa sau o curea – un ton propriu care sa dea o “tusa aparte”, la unele ostentativa, la altele abia vizibila, dar care sa prinda si sa sara in ochi. Sigur nu toate ne putem lauda cu o silueta deosebita, sau cu un talent innascut de a combina culori, tesaturi, accesorii, asftel incat in final sa “dea bine”.
                                                                                               Ramona Gyenge
Mai multe detalii

Parfumul, eterna poveste I

I. Cuvant de origine franceza, poate avea definitia: miros agreabil şi puternic de origine naturală sau artificială. Parfumul ambrei, al tămâiei, al ierbii, al plantelor, al unor substante de origine animala.
                                                                                            Cristina Ratiu
Mai multe detalii

Parfumul, eterna poveste II

Grecii antici credeau ca alegerea unui parfum nu trebuie lasata niciodata la voia intamplarii daca vrei sa cuceresti inimile celorlalti. Acestia considerau ca esentele si parfumurile sunt de divine si nu au ezitat sa le foloseasca atat in medicina sau in terapii vindecatoare, cat si in frumusete sau in arta seductiei.
                                                                                   Cristina Ratiu


Mai multe detalii